Elvaco en EES Holland tekenden een samenwerkingsovereenkomst

Vanaf 2022 is EES Holland Professional Partner van Elvaco. Hiermee beschikt EES Holland over de expertise van de specialisten van Elvaco als het gaat om State of the Art meter systemen die als wereldstandaard kunnen worden beschouwd. Zowel de eindgebruiker als de netwerkbeheerder zijn in staat om daarmee nog beter de controle over meetdata te krijgen.

De producten en diensten van Elvaco worden gebruikt voor energie-efficiƫntie, facturering en statistieken door duizenden bedrijven over de hele wereld voor de sectoren vastgoed, stadsverwarming, water, elektra en gas.

Over Elvaco
Elvaco is een totaalleverancier van producten en diensten voor het op afstand uitlezen van meters, submeters, binnenklimaatregeling en meer. Ze bieden eersteklas end-to-end slimme meteroplossingen. Ze hebben toonaangevende ervaring en kennis van meet- en netwerkprotocollen, waaronder: M-Bus (zowel bedraad als draadloos), LoRaWAN en NB-IoT. Ze creĆ«ren naadloze en complete datastromen, van meter- of sensorpunt tot HES, GBS of prepay dienstverlener. Zij bieden producten voor elk meetproject – van Gateways, communicatiemodules en meters tot softwareoplossingen waaronder EVO, hun cloudgebaseerd systeem voor gegevens- en apparaatbeheer. Zie beelden hieronder.

Elvaco Evo: Maak aangepaste notificaties op basis van grenswaarden
Maak selecties op basis van wat belangrijk voor je is
Vergelijk verschillende selecties/steden/klanten met elkaar
Vergelijk energieverbruik en binnentemperatuur met elkaar
Geef toegang aan belangrijke klanten
Exporteer uw gegevens lokaal

Elvaco beoogd de gehele datameetketen voor hun klanten te verzorgen en te beheren en voldoet ook aan internationale normen met betrekking tot gegevensintegriteit en -beveiliging. Ze bieden volledige interoperabiliteit op hun meterinformatie platform met hoogwaardige producten, een ervaren supportafdeling en snelle leveringen. Lees meer over over slimme meters van EES…

Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van meters, facturering en op afstand uitlezen? Neem contact met ons op.

Zie ook de website van Elvaco