Optimaliseren of vernieuwen van installaties

Een installatie is het bij elkaar horende geheel van apparaten, aansluitingen en verbindingen die zich bevinden in een gebouw. Deze installaties verbruiken doorgaans veel energie. De energieprijzen zijn de laatste jaren aanzienlijk gestegen en de verwachting is dat deze trend zich doorzet. Dit betekent dat energielasten een steeds groter deel van uw budget in beslag nemen. Hier kunt u wat aan doen.

Allereerst kan de energieprestatie van uw installaties geoptimaliseerd worden. Door ze door ons te laten instellen, presteren de installaties beter en zuiniger en bespaart u direct energie. U kunt nog meer energie besparen door de installaties te vernieuwen met energiezuinige alternatieven.

Een energiezuinige installatie heeft veel voordelen t.o.v. een normale installatie. Deze bespaart veel energie, heeft een lange levensduur, biedt meer comfort, is economisch voordeliger en is goed voor het milieu doordat er veel minder CO2 wordt uitgestoten.

Wij geven u een eerlijk advies die aansluit bij uw situatie en wensen en zorgen wij hiernaast voor een uitstekende uitvoering van uw keuzes.

Ga naar onze producten:

-  Installatie-optimaal scan - Installatie-innovatie scan - Installatie-implementatie-

Opdrachten die we recent hebben uitgevoerd zijn:

  • Installatie-innovatiescan Bond Park Breda;
  • Prestatieboring installaties voor CO2-neutraal gebouwen complex ‘Venco Campus’.

Zie onze nieuwsberichten voor informatie over deze opdrachten of neem contact met ons op.