EQUANS Energy Solutions verlengt contract met EES Holland met 3 jaar

Equans Energy Solutions (voorheen ENGIE Energy Solutions) heeft haar contract met EES Holland voor het technisch beheer en correctief onderhoud van de warmte en koude afleversets in de woningen van haar klanten met nog eens 3 jaar verlengd. EES Holland is erg blij met deze verlenging en er is zelfs al een optie op een vierde jaar in het contract opgenomen. Hieruit blijkt het vertrouwen dat Equans in EES Holland heeft.

EES Holland biedt 24/7 ondersteuning door de binnengekomen meldingen van eindgebruikers op te volgen. De eindgebruiker wordt door onze coördinator gebeld om het probleem te bepalen. Vervolgens wordt een service monteur ingepland die het probleem binnen de overeengekomen tijd oplost. In de praktijk betekent dit het probleem binnen 1 à 3 uur is opgelost. Het betreft nu 2288 eenheden, maar we verwachten dat dit binnenkort verder zal worden uitgebreid. Ook het beheer van afleversets bij EES Holland onderbrengen? Neem contact met ons op.

EES beheert nu 2288 eenheden voor EQUANS en lost in de meeste gevallen problemen van eindgebruikers binnen 1 à 3 uur op.

Verder biedt EES Holland eindgebruikers om de binneninstallatie van hun woning toe te voegen aan het contract voor de afleverset. Daardoor voorkomt men dat die problemen ook direct kunnen worden opgelost. Dus één telefoonnummer of het nu binneninstallatie of de afleverset betreft. Kijken of u ook in aanmerking komt voor deze service? Neem contact met ons op.