Zorgeloze overgang naar stadsverwarming door Ketel voor Even

Binnenkort verwacht u op de stadsverwarming in uw wijk te worden aangesloten. Maar uw huidige CV-ketel is aan vervanging toe. Wat te doen? Samen met Ketel voor Even en Ketelbinken zorgt EES Holland voor een oplossing.

Ketel voor even zorgt voor continuïteit van uw verwarming in de overgang naar stadsverwarming

Ketel voor even biedt een eenvoudige oplossing voor een eenvoudig probleem: een CV ketel voor overbrugging. Wij gaan dit leveren voor een vast bedrag in de maand, vrij van risico’s. Een A-merk CV ketel met het vermogen om je huis te kunnen verwarmen. Uw lokale gecertificeerde installateur verzorgt de installatie, het onderhoud en de storingsdienst. Zodra uw gasloze alternatief beschikbaar is, demonteren we de ketel voor een volgende gebruiker. We zijn nog op zoek naar installateurs die de installatie van deze ketels zouden willen verzorgen. Heeft u een eigen installateur die hier aan mee wil werken dan kunt u al van deze dienst gebruik maken.

EES Holland is verantwoordelijk voor de technische back-office organisatie rondom het concept Ketel voor Even. Leer meer over Ketel voor Even op hun website.

Zie ook de website van Ketel voor Even