Senior Adviseur Werktuigbouwkundige Installaties

Per direct gezocht

Ben jij die veelzijdige Senior Adviseur Werktuigbouwkundige Installaties die graag in een klein team werkt? Dan is deze job iets voor jou. Bij Energy Engineering Solutions (EES) Holland kun je je ontplooien in de snel ontwikkelende markt van de energietransitie.

Wat je gaat doenals Senior Adviseur Energievoorzieningen. Je gaat aan de slag met unieke energievraagstukken op stad- en wijkniveau, maar ook voor bedrijven en instanties. Met jouw inhoudelijke kennis en ervaring draag je bij aan een integraal project, waarbij je ook over de grenzen van het bekende en bewezen oplossingen kan en wil gaan.

In deze rol ga je concepten bedenken en bespreek je jouw ideeën met klanten en deze werk je dan verder uit. Jouw creativiteit en innovatiekracht inzetten om bij te dragen aan onze open cultuur. Verder ga jij je bezighouden met:

 • Onderhouden en uitbouwen van klantcontacten;
 • Offertes schrijven en input leveren bij tenders en marktconsultaties.

Daarnaast ben je als Senior Adviseur Werktuigbouwkundige Installaties verantwoordelijk voor een installatieontwerp dat past bij de ambities van de klant!

Waar je komt te werken Als Senior Adviseur Werktuigbouwkundige Installaties kom je te werken in ons kleine team in ons kantoor vlak bij luchthaven van Rotterdam. Ees Holland bestaat uit een gemêleerd team enthousiaste medewerkers die alles weten van het slim omgaan met energie. We ontwerpen nieuwe warmtenetwerken, maar zorgen ook voor de realisatie, de exploitatie en het beheer en onderhoud.

Ook achter de voordeur verzorgen we voor VVE’s, bedrijven en woningeigenaren 24/7 het onderhoud en beheer van hun warmte en koude installaties. We zijn goed in het installeren van slimme meters en kunnen het factureringsproces voor de eindgebruikers overnemen.

We maken gebruiken van duurzame energiebronnen, zoals aardwarmte of koelte bij WKO's (warmte en koude opslag onder de grond), warmte van oppervlaktewater en het gebruik van zonnepanelen om elektriciteit op te wekken en te gebruiken.

Wat je meebrengt Je bent een gedreven Adviseur met een passie voor installatietechniek. De afgelopen jaren heb je jouw sporen verdient als Adviseur bij een ingenieursbureau, of ontwerpafdeling van een aannemer. Nu wil jij je verder ontwikkelen en je eigen mogelijkheden ontdekken, ben je pragmatisch ingesteld en initiatiefrijk. Met jouw commerciële instelling heb je een goed gevoel voor belangen en kansen in de markt.

Daarnaast ben je:

 • Communicatief sterk, in woord en geschrift, in het contact met opdrachtgevers en stakeholders;
 • Creatief in het uitvoeren en organiseren van projecten waarmee je onze opdrachtgevers verrast en verwachtingen overtreft;
 • Samenwerkingsgericht, je vindt het leuk jouw kennis en ervaring te delen en van anderen te leren.

En heb je:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële omgeving;
 • Affiniteit met duurzaamheid en integrale vraagstukken;
 • Kennis en ervaring met kennis van mechanica, stromingsleer, warmtetransport, sterkteberekeningen, bij voorkeur met een relevante een hbo- of wo-opleiding in de richting van Installatietechniek Werktuigbouwkunde.

Heb je en digitale tooling (Autocad, GIS)? Dan is dat mooi meegenomen.

Dit krijg je van ons Naast dat je je bij ons kunt ontwikkelen binnen de mooiste en uitdagendste projecten in Nederland, bieden we je ook:

 • Veel variatie in werkzaamheden en veelzijdigheid in de functie waardoor je de mogelijkheid hebt om breed werkzaam te zijn;
 • Werken binnen een enthousiast team dat graag leert, deelt en uitdagingen gezamenlijk niet uit de weg gaat;
 • Een goede balans tussen werk en privé, onder andere door een laptop en telefoon van de zaak zodat je kunt werken waar en wanneer je wil;
 • 31 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een goed primair salaris en pensioenopbouw;
 • Een goed bereikbare werkplek op ons kantoor én reiskostenvergoeding;
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Ben jij onze nieuwe collega? Dan maken we graag kennis met je! Upload direct jouw cv en motivatie via de sollicitatielink. Heb je nog vragen?

Overige zaken:

 • Deadline sollicitaties: 28-2-2022
 • Verwachte startdatum: 1-3-2022
 • Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd
 • Salaris: € 3.000,00 - € 4.000,00 per maand (afhankelijk van ervaring kan dit zelfs meer zijn)

Contactpersoon voor deze sollicitatie: Fred van der Weijde

Solliciteer direct per email.,,

waterzijdig NL

ees Holland de leukste plek om te werken.

Ees Holland bestaat uit een gemêleerd team enthousiaste medewerkers die alles weten van het slim omgaan met energie. We ontwerpen nieuwe warmtenetwerken maar zorgen ook voor de realisatie, de exploitatie en het beheer en onderhoud

Lees Verder