Op 3 november organiseerde het Gebruikersplatform Bodemenergie samen met de TU Delft een workshop over WKO-systemen en warmtenetten op de campus van TU Delft. Daarnaast kwamen ook andere onderwerpen aan bod, waardoor het een zeer kennisrijke en inspirerende bijeenkomst werd.

EES Holland nam deel aan deze workshop waarbij ook een uitgebreide rondleiding door de imponerende en omvangrijke technische ruimte van het nieuwe TNW-gebouw op de campus was inbegrepen. Lees meer over deze workshop…

TU Delft heeft al 13 WKO-systemen in gebruik die in totaal 17 gebouwen van warmte en koude voorzien

De workshop werd georganiseerd door Gebruikers Platform Bodemenergie (GPB) waarvan EES Holland ook lid is. Het GPB werkt samen met Hogescholen en ROC’s en binnenkort met Universiteiten. Het is van belang dat studenten ook de arbeidsmarkt m.b.t. energietransitie leren kennen. Het GPB regelt stageplekken en ‘afstudeerprojecten’ bij de relevante commerciële bedrijven. EES Holland is ook een erkend leerbedrijf waar studenten via stage meer te weten komen over het ontwerpen van warmtenetten en het beheer daarvan.

EES Holland is samen met haar moederbedrijf Enertrans betrokken bij de ontwikkeling van warmtenetwerken die bijdragen aan minder CO2-uitstoot. Meer weten over vermindering van CO2-uitstoot voor uw bedrijf of wijk? Neem contact met ons op.

Zie ook de website van Enertrans